Berichten

Succesvolle en natte 3e editie

De Echt’n Run werd 29 september 2019 gehouden. Dit jaar was nat, maar des te leuker voor de deelnemers! Vrijwilligers, sponsoren, landeigenaren en deelnemers van harte bedankt voor jullie bijdrage!! Zonder jullie is zoiets niet mogelijk.

Spar Enjoy Westerbergen heeft de Bedrijfsrun wisselbeker gewonnen. Van harte gefeliciteerd! Zo ziet de rest van de bedrijfsrun uitslag er uit:

Als alles meezit organiseren we volgend jaar gewoon weer een 4e editie. Hopelijk tot dan!

Nog 4 nachtjes slapen

a.s. zondag is het zover en dan gaat om 10.00 de 3e editie van de Echt’n Run van start. Vrijdag ontvangen alle deelnemers een mail met nog wat laatste informatie en op vrijdag zal ook de definitieve startlijst gepubliceerd worden. Spannend! Succes met de laatste voorbereidingen.

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Het bestuur heeft inmiddels weer vergaderd en we gaan vol enthousiasme de 3e editie van de Echt’n Run organiseren. Ook dit jaar kunnen we elke manier van sponsoring of donatie goed gebruiken, kijk voor de mogelijkheden op deze pagina

Ook zijn we heel blij dat we in het bestuur versterking hebben gekregen van Vincent van der Gagt. Vincent hartelijk dank voor je inzet alvast.

2e editie is een feit

En hij is alweer achter de rug! Wij kijken terug op een geslaagde 2e Echt’n Run. We hadden uiteraard bijzonder geluk met het weer. Op een snee en een buil op het hoofd na, is iedereen heelhuids over de finish gekomen. Wij zijn iedereen erg dankbaar voor de inzet in welke vorm dan ook. Zonder jullie inzet is zo’n evenement niet mogelijk. Graag tot een volgende editie.

Starttijden en parcours staan online!

Het komt nu snel dichterbij. Nog een klein maandje en dan is het zover. Nu allemaal duimen voor mooi weer.
Inmiddels is het parcours (nagenoeg) definitief en kun je hier bekijken.
Verder staan ook de starttijden online. Kijk snel om te zien hoe laat je kunt beginnen met de ZWAARSTE Echt’n Run ooit!

Het gaat snel!

Vorig jaar hadden we na 48 uur 150 deelnemers, dat hadden we nu al na 20 uur bereikt! Voor ons weer een bevestiging dat we in 2017 een prima run neer hebben gezet. Inmiddels zijn er nog 10 plaatsen van de 200, dus zullen we spoedig de inschrijving gaan sluiten. Geweldig resultaat natuurlijk, daar zijn we ontzettend blij mee en zijn we extra gemotiveerd om een mooie run te organiseren op 30 september 2018. Graag tot dan!