Donatie of sponsoring

Om een financiële sponsoring te doen kunt u het formulier hieronder invullen.

Een evenement organiseren kost tijd maar uiteraard ook geld. Om alles goed te laten verlopen willen we daarom een beroep op u doen. Draagt u onze run een warm hart toe en wilt u ook financieel bijdragen aan de Echt’n Run!? Wij stellen iedere vorm van sponsoring of donatie zeer op prijs. Zonder deze (financiële) hulp is een evenement organiseren niet mogelijk.
Mocht u een financiële bijdrage leveren, dan zullen wij dat uiteraard via diverse kanalen van ons kenbaar maken. Wij zullen u meenemen in onze reclame uitingen op deze website en op het start- finishterrein op de dag van de run zelf. Uiteraard kunt u doneren en aangeven dat u niet meegenomen wilt worden in onze de reclame-uitingen.

Naast financiële sponsoring staan wij open voor elke andere vorm van sponsoring; zoals een zelf-bedachte hindernis, hindernis adopteren, uw naam aan een route verbinden (bv Rabobank 5km run) etc. U kunt het bestuur (Jeanette, Peter, Els, Remco, Mieke, Vincent of Martijn) persoonlijk benaderen, maar ook het contact formulier invullen.    De Echt’n Run 2018 werd naast vrijwilligers en grondeigenaren ook mogelijk gemaakt door:

    De Echt’n Run 2017 werd naast vrijwilligers en grondeigenaren ook mogelijk gemaakt door: