Privacybeleid

Wie zijn we

Dit is de privacyverklaring van de organisatie van de Echt’n Run in Echten (Drenthe), welke onderdeel uitmaakt van Stichting Dorpshuis De Oalde Karke in Echten (Drenthe). Stichting Dorpshuis De Oalde Karke staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer KVK 50382500.

Ons website-adres is http://echtnrun.p-area.com. Maar er wordt ook doorverwezen vanaf ons domein Echtnrun.nl.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan echtnrun@gmail.com.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Onze site biedt niet de mogelijkheid om reacties achter te laten en daarom zullen daar ook geen gegevens van verzameld worden.

Inschrijfformulieren

Naam, categorie, geslacht, woonplaats en leeftijd zijn nodig voor het registreren, evenals voor het opmaken van een uitslag.

E-mailadres: naar het opgegeven mailadres worden mails gestuurd met het oog op een goed verloop van het evenement zoals bevestiging inschrijving en nieuwsberichten.

Gegevens sponsors of donateurs voor het registreren, evenals voor het opmaken van onze PR en reclame uitingen.

Contactformulieren

E-mailadres: naar het opgegeven mailadres wordt een reactie gestuurd indien nodig

Cookies

Uit de test op cookiechecker.nl komt echtnrun.p-area.com uit op nul First party cookies en ook geen Third party cookies (12 juni 2018). Wij proberen dit graag zo te houden, maar met uitbreiding van deze site kan het voorkomen dat wij wel cookies op onze site moeten toelaten.

Wanneer je onze site bezoekt kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een week geldig. Je hoeft de cookies niet te accepteren. Ook in dat geval zal de site nog blijven functioneren. Er kunnen weliswaar wat functies uitgeschakeld of niet beschikbaar zijn.

Analytics

We maken geen gebruik van Google Analytics

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.
Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we jouw data delen

Jou data wordt met geen enkele derde partij gedeeld. Het wordt alleen intern binnen de organistatie van de Echt’n Run gebruikt.

Hoe lang we jouw data bewaren

De gegevens van sponsoren die zich via de site doneren maar ook de gegevens van deelnemers die zich inschrijven voor deelname de Echt’n Run zullen we de gegevens bewaren in ons archief totdat de organisatie ontbonden wordt. Als je organisatie stopt of uit elkaar valt zullen wij privacy gevoelige informatie verwijderen en/of vernietigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je je in hebt geschreven of gedoneerd, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. (tenzij de organisatie van de Echt’n Run op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen). Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden. Wij delen verder niet met derde partijen

Foto’s

Tijdens de run zullen foto’s genomen worden. De foto’s kunnen in de toekomst gebruikt worden voor promotiedoeleinden. Graag bij de organisatie aangeven als je hier bezwaar tegen hebt.

Contactinformatie

Je kunt ons altijd bereiken op echtnrun@gmail.com

Bezoekadres is:
Zuidwolderweg 8 7932 PP Echten (Dr.)

Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de AVG heb je bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van je persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.